Avramović završio u bolnici, najvjerovatnije mu slomljen nos

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras u Ljubljani da je igrač "crno-bijelih" Aleksa Avramović završio u bolnici zbog toga što je slomio nos na meču sa Cedevita Olimpijom.

Partizan je večeras u Ljubljani poražen od Cedevita Olimpije 95:91 u meču osmog kola regionalne ABA lige. Aktuelni regionalni šampion je ove sezone doživio treći poraz.

Čestitke Cedevita Olimpiji na pobjedi. Mislim da je bila prilično izjednačena utakmica. Mislim da smo i mi imali šanse da dobijemo, ali smo odigrali završnicu kako smo odigrali i poraženi smo. Imali smo jedan izuzetno dobar period igre u prvom poluvremenu, ali smo lako izgubili razliku. Neke stvari su nam se ponavljaju iz utakmice u utakmicu - rekao je Obradović na konferenciji za medije.

On je podsjetio da je Partizan u ranoj fazi meča ostao bez povrijeđenog Alekse Avramovića. Košarkaša "crno-bijelih" je početkom druge četvrtine u nos udario igrač domaćeg tima Jaka Klobučar.

Aleksa je otišao u bolnicu da provjeri, valjda mu je slomljen nos. Mnogo situacija, mnogo krvi, mnogo svega. Ali to je valjda sastavni dio igre - dodao je trener Partizana.

Obradović je zahvalio navijačima na podršci na meču u Ljubljani.

Super je bila večeras atmosfera. To je nešto dobro i za ABA ligu i za košarku. Navijači oba tima su napravili sjajnu atmosferu. Hvala navijačima Partizana, koji su ovdje došli u velikom broju kao i svake godine. Na žalost, ne vraćamo im na pravi način, to iskreno mislim. Žao nam je zbog toga. Ali šta je tu je, ispred nas ima još mnogo utakmica - zaključio je Obradović.

Partizan će u narednom kolu ABA lige na svom terenu dočekati Borac.

glassrpske.com

Tagovi: