Banjolučanin podlegao povredama: Udario ga automobil na Laušu

Banjolučanin Lj.Dž. podlegao je povredama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći kada ga je u naselju Lauš udario automobil kojim je upravljao sugrađanin D.V.

Kako saznaje ATV nesreća se dogodila u subotu oko 7.30 časova pješak Lj.Dž. je nakon nesreće prevezen u UKC Republike Srpske gdje je u večernjim satima preminuo.

- Policijski službenici izvršili su uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode koja se dogodila 18. novembra oko 7.30 časova u Karađorđevoj ulici. U nezgodi je učestvovao D.V. iz Banje Luke sa automobilom ”folksvagen” i pješak Lj.Dž. iz Banje Luke - rečeno je za ATV u PU Banja Luka.

Dodaju da je pješak zadobio povrede i prevezen je u bolnicu, dok je na vozilu pričinjena šteta.

PU Banja Luka je isti dan u 20.45 časova obaviještena, od strane Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, da je Lj.Dž. preminuo - navode u policiji.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci, koji je naložio da se preduzmu sve istražne mjere i radnje kako bi se utvrdile tačne okolnosti nesreće. Kako saznajemo, po nalogu tužilaštva, izvršena je i obdukcija tijela u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Iz tužilaštva se o ovoj nesreći nisu oglašavali.

glassrpske.com

Tagovi: