Dnevni horoskop: Ribe osjećaju glavobolju, Vaga umorna

OVAN

 

Pokazujete spremnost da se posvetite pokreetanju novih projekata koji će vam za posao biti veoma značajni. Znate da vam je potrebno novo poznanstvo kako biste mogli da prestanete da razmišljate o bivšoj. Izbjegavajte alkohol.

 

BIK

 

Pripremite se za nove poslovne poduhvate koji će od vas zahtjevati mnogo angažovanja i posvećenosti. Osoba koja vam se dopada će pokazati da gaji podjednako interesovanje ka vama. Potrebno vam je više sna.

 

 

BLIZANCI

 

Osjećate veliki pritisak od strane nadređenih i niste zadovoljni zbog situacije u kojoj se nalazite na poslu. Ukoliko voljenoj osobi pokažete iskrena osjećanja, situacija u vašoj vezi može veoma značajno da se mijenja. Čuvajte svoje zube.

 

RAK

 

Trenutno vam je poslovni uspjeh na prvom mjestu i daćete sve od sebe kako bi se na ovom polju pokrenuli. Svjesni ste da ljubav dolazi onda kada je suđeno, sa pravom osobom, i spremni ste da čekate na nju. Ukočenost vas muči.

 

LAV

 

Ako se oslonite na saradnike, mogli biste da se razočarate. Očekuje vas nepovoljan dan za posao. Obratite pažnju na novog udvarača, moguće je da ćete u njemu prepoznati kvalitete koje tražite. Mogući su problemi sa bubrezima.

 

DJEVICA

 

U prethodnom periodu su vam se nagomilali neki poslovi kojee bi sada trebali da rešite. Vaša veza sa voljenom osobom dolazi do tačke u kojoj će biti potrebno da vam se odnos jasnije definiše. Smanjite unos slatkiša.

 

VAGA

 

Promenljivo stanje po pitanju finansija vas brine. Moguće je da ćete razmišljati i o promeni posla. Możete da vjerujete voljenoj osobi koja će još jednom pokazati da je spremna da bude uz vas u svemu. Problemi sa vrtoglavicom.

 

ŠKORPIJA

 

Imate sve ono što vam je potrebno, sposobnosti i ambicije koje bi mogle da vas odvedu do većeg uspjeha. Situacija na polju emocija se popravlja. Odnos sa voljenom osobom dolazi do jedne bolje faze. Dobro se osjećate.

 

STRIJELAC

 

Moguće je da nemate više novih ideja za posao i da ste neko vrijeme u stagnaciji. Morali biste da poradite na komunikaciji sa partnerom ako želite da rešite probleme koje ste imali u prošlosti. Povedite računa o osetljivim očima.

 

JARAC

 

Moguće je da ćete poželeti promjenu posla kako biste mogli da se bavite zanimanjem koje više odgovara vašem temperamentu. Imate utisak da sa voljenom osobom dolazi do problema u komunikaciji. Respiratorne infekcije.

 

VODOLIJA

 

Važna vam je dobra organizacija kako biste na polju posla uspjeli da obavite sve ono što imate u planu. Emotivno ste stabilni. Pred vama je dobar period u kojem ćete se lijepo slagati sa partnerom. Moguća je ukočenost.

 

RIBE

 

Bićete maksimalno posvećeni svom poslu kako biste uspjeli da ostvarite napredovanje na ovom polju. Moguće je da ste na neki način povučeni u sebe i da vam je teško da ostvarite nova poznanstva. Prolazna glavobolja.

Tagovi: