Dnevni horoskop za 31. januar 2023. godine

OVAN
POSAO – Primjećujete da novi poslovni događaji unose laganu pometnju u vaše okruženje. Umjesto da se nadmudrujete sa nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretnan potez.
LJUBAV – Voljena osoba analizira vaše ponašanje i pronalazi različite zamjerke, ali vi nemate dovoljno strpljenja da saslušate kritiku.
ZDRAVLJE – Moguća temperatura.

BIK
POSAO – Potrebne su vam pouzdane informacije kako biste jasnije definisali svoje dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u zajedničkoj akciji.
LJUBAV – Nema potrebe da potiskujete svoja osjećanja ili namjere. Partner dobro zna na koji način može da vas obraduje ili da vam ugodi.
ZDRAVLJE – Zadovoljavajuće.

BLIZANCI
POSAO – Nemojte oklijevati pred različitim poslovnim izazovima koje predlažu vaši saradnici. Dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosječna mjerila i da efikasno ostvarite svoje ciljeve.
LJUBAV – Uvijek postoji dobar način da obradujete ili usrećite voljenu osobu, a to bi vam u ovom trenutku baš dobro došlo. Postupite onako kao što osjećate.
ZDRAVLJE – Nema promjena

RAK
POSAO – Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama. Imate dobro rješenje za sve tekuće probleme.
LJUBAV – Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Djelujete šarmantno i privlačno na partnera i znate vješto da zavedete osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE – Provjerite krvnu sliku.

LAV
POSAO – Nalazite se u trendu i ispred drugih. Odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu vaši saradnici. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprijekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri.
LJUBAV – Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rješenja.

ZDRAVLJE – Uzimajte vitamine.

DJEVICA
POSAO – Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procjenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar, važno je da izvučete dobru pouku.
LJUBAV – Postajete sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanje. Čini vam se da bliska osoba djeluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.
ZDRAVLJE Nervozni ste.

VAGA
POSAO – Dobro ste raspoloženi i vjerujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu.
LJUBAV – Djelujete uznemireno i zabrinuto. Imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.
ZDRAVLJE – Problemi sa varenjem.

ŠKORPIJA
POSAO – Djelujete nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Saradnici očekuju da prihvatite određene ustupke.
LJUBAV – Važno je da učinite ono što osjećate. To će vam donijeti veliko olakšanje. Nema razloga da birate ulogu koja vam ne odgovara.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

STRIJELAC
POSAO – Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posjedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti.
LJUBAV – Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svijetu intime.
ZDRAVLJE – Problemi sa grlom.

JARAC
POSAO – Pogađa vas nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umješni da prevaziđete poslovne nesporazume.
LJUBAV – Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari ili događaji koje ne možete objašnjavati samo na osnovu logičnih pravila. Neka vaša osjećanja progovore.
ZDRAVLJE – Dobro se osjećate.

VODOLIJA
POSAO – Raspolažete sa ubjedljivim dokazima, ali nekome od saradnika nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Nemojte očekivati pretjeranu podršku u svojoj okolini.
LJUBAV – Suviše vas pogađa nečije ponašanje ili iznenadna odluka. Trudite se da sačuvate prisebnosti duha i da potisnete svoje emotivno neraspoloženje.
ZDRAVLJE – Bolovi u leđima.

RIBE
POSAO – Neko pokušava da vas navede na svoje rješenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vješto izbjegavate razgovor koji vas obavezuje na dodatni ustupak. Na kraju, pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi i bolji efekat.
LJUBAV – Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcjenjivati partnerove sposobnosti, nije uvijek sve tako jednostavno.
ZDRAVLJE – Hranite se zdravije.

ibalkan.net

Tagovi: