Dvije smrtovnice: Jedna od zakonske, druga od supruge pred Bogom (FOTO)

Dvije smrtovnice jednog preminulog muškarca proširile su se društvenim mrežama zbog neobičnog detalja.

Naime, objavljene su dvije smrtovnice o smrti jednog muškarca, ali razlika je u ožalošćenoj porodici, piše Večernji list.

Potpisane su tako, naime, dvije supruge te više djece i unučadi.

U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, otac, djed, svekar, tast i brat, gospodin Željko Pasarić iznenada preminuo u petak 19. V. 2023. u 73. godini života. Pogreb dragog pokojnika bit će u četvrtak 25. V. 2023. u 12.30 sati iz mrtvačnice na Miroševcu. Termin mise zadušnice bit će objavljen na pogrebu. Počivao u miru Božjem! - stoji u obje osmrtnice.

U jednoj su kao ožalošćeni navedeni "supruga pred Bogom" Štefanija, sin Marko, kćeri Martina i Andreja, unuke Franka, Nika i Karla, snaha Lana, zet Stanko te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

U drugoj pak stoje supruga Lidija, sin Vinko, unuka Nea, snaha Tena, sestra Višnja s porodicom te ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Nakon što su smrtovnice, inače objavljene jedna uz drugu, juče objavljene na društvenim mrežama, komentari ne prestaju.

 

 

Malo je reći da sam se raspao od smijeha - stoji na Twitteru uz fotografiju novina.

Mnogi su i u komentarima ustvrdili kako bi željeli prisustvovati gospodinovoj sahrani te ostavinskoj raspravi.

"Ova prva se nikako neće dati iz ostavinske", "Mnogi su za gospođu 'pred Bogom'. Em pred Bogom, em veća osmrtnica", "Nije mu bilo lako", "Ja navijam za suprugu pred Bogom Štefaniju", "Mami me da to pogledam uživo", "Urnebes", "Sapunica", neki su od brojnih komentara na Twitteru.

nezavisne.com

Tagovi: