"Hotel 88" premijerno u Banjoj Luci i Prijedoru

Hit predstava "Hotel 88" biće izvedena u Gradskom pozorištu "Jazavac" sutra, sa početkom u 20 časova, a zbog velikog interesovanja komad će biti izveden i na istom mjestu dva sata ranije.

Gostovanje ove predstave u Banjoj Luci organizuje agencija "Venturo", a gostovanje u organizaciji iste agencije zakazano je prekosutra i u Pozorištu Prijedor.

- Zbog velikog interesovanja publike 'Hotel 88' će u Gradskom pozorištu 'Jazavac' biti izveden u dva termina - u 18 i 20 časova. U predstavi igraju Milan Marić, Tamara Krcunović, Anđela Jovanović i Vladimir Aleksić, a adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica-  javljaju iz agencije "Venturo".

Kako stoji u najavi, "Hotel 88" urađen je po motivima komedije "Privatni životi", koju je davne 1931. godine napisao Noel Kauard i koja je odmah postala hit na Vest Endu, a radnja je zasnovana na vječnim temama kao što su muško-ženski odnosi, strast i ljubomora.

- Prema nezvaničnim informacijama 'Hotel 88' je najgledanija predstava u Beogradu i Novom Sadu, a osim u Srbiji, gostovala je u Austriji, Švajcarskoj, Njemačkoj, SAD, Kanadi i Crnoj Gori - javljaju iz aganecije "Venturo".

 

nezavisne.com