Osmomjesečni dječak pao i slomio vrat, majka bila u kockarnici!

Osmomjesečni dječak iz sela Torak kod Žitišta preminuo je nakon što je pao i slomio vrat kada ga je majka ostavila samog zajedno sa troje male braće da bi otišla u kockarnicu, saznaje "Blic".

Kako je potvrđeno iz zrenjaninske policije, slučaj je prijavljen 27. novembra, a na licu mjesta zatečeno je muško dijete starosti između sedam i osam mjeseci bez znakova života.

- Odmah je obavešteno Više javno tužilaštvo, a po čijem nalogu je telo deteta poslato na obdukciju radi utvrđivanja kako je došlo do smrti. Takođe je obavešten i Centar za socijalni rad - potvrđeno je za "Blic".

Kako saznajemo od poznanika ove porodice, sve se dogodilo kada je majka ostavila četiri mališana starosti od osam meseci do pet godina same i otišla iz kuće.

- Majka te djece je navučena na kocku, nebrojeno puta su djeca ostajala sama da bi ona otišla u kockarnicu. Bilo je pitanje vremena kada će se dogoditi veća tragedija - priča izvor upućen u čitav slučaj.

Podsjetimo, još jedan stravičan zločin dogodio se prije par dana u Srpskoj Crnji kada je majka polila sina benzinom i zapalila.

 

Tagovi: