Srbac: Četiri intervencije policije

Policijski službenici su juče u Kaocima zatekli 17 migranata, državljana Iraka. Migranti su upućeni u Banja Luku, a zatim u Migracioni centar u Sarajevo.

U subotu je prijavljeno krivično djelo ,,Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici” koje se dogodilo kod porodične kuće na području naše opštine. Jedno lice je zadobilo lake tjelesne povrede, a zbog osnovane sumnje da će nastaviti sa činjenjem krivičnog djela, dva lica su lišena slobode i privedena u prostorije Policijske stanice Srbac. Za učinjena krivična djela slijedi pokretanje krivičnog postupka.

U petak je u Srpcu, u blizini jednog marketa došlo o narušavanja javnog reda i mira od strane jednog lica, fizičkim napadom na drugo lice. Jedno lice je alkotestirano, lišeno slobode i privedeno u prostorije Policijske stanice, a za učinjene prekršajeslijedi pokretanje prekršajnog postupka.

U porodičnoj kući na području opštine Srbac, u petak je pronađeno beživotno tijelo. Uviđajem, izvršenim od strane policijskih službenika i mrtvozornika Doma zdravlja Srbac, konstatovano je da je smrt nastupila prirodnim putem i da nema tragova nasilja.

Tagovi: