Srbac: Nekoliko intervencija policije tokom vikenda

Prema informaciji koju smo dobili iz Policijske stanice Srbac, u subotu je prijavljeno krivično djelo „Tjelesna povreda“, počinjeno od strane jednog lica koje je drugom licu nanijelo lake tjelesne povrede. Isti je lišen slobode i priveden u prostorije ove PS, a za učinjeno KD slijedi pokretanje krivičnog postupka.

U petak je prilikom kontrole saobraćaja od strane policijskih službenika, na području koje pokriva ova Policijska stanica, kontrolisano jedno lice koje je upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola. Lice je lišeno slobode i do otriježnjenja zadržano u prostorijama u Policijskoj stanici Srbac. Za učinjeni prekršaj, protiv istog slijedi pokretanje prekršajnog postupka.

Od strane građana, u petak i nedjelju, prijavljeno je da se u Bardači i Selo Srpcu, u blizini rijeke Save, nalazi veća grupa ljudi koji izgledom i ponašanjem asociraju na migrante. Postupajući po prijavi, policijski službenici su u Bardači pronašli četiri lica koja su državljani Iraka, a u Selo Srpcu pronađeno je 25 lica koja su državljani Irana i Avganistana. O svemu je obaviješten dežurni inspektor za strance, a migranti su upućeni u Migracioni centar u Sarajevo.

U petak je prijavljeno da je u porodičnoj kući, na području opštine Srbac, pronađeno beživotno tijelo.

Po prijavi su postupili policijski službenici , a pregledom izvršenim od strane mrtvozornika Doma zdravlja Srbac, konstatovano je da je smrt nastupila prirodnim putem i da nema tragova nasilja.

Tagovi: