Uhapšen "kaskader" sa banjolučke Tržnice (FOTO)

Banjolučka policija uhapsila je danas muškarca inicijala J.M. iz Hrvatske osumnjičenog da se vozilom spustio niz stepenice banjolučke Tržnice.

Kako su naveli iz PU Banja Luka, radnik obezbjeđenja Gradske Tržnice d.o.o. Banja Luka, jutros oko sedam časova prijavio je da se noćas oko dva sata, u ulici Ive Lole Ribara, vozač sa crnim putničkim vozilom pokušao spustiti niz stepenice, te da je na taj način iste oštetio.

 

 

- Preduzimanjem mjera i radnji, policijski službenici su utvrdili da se radi o putničkom vozilu marke „Jeep Grand Cherokee”, te da je istim upravljao J.M. koji je osumnjičen za krivično djelo “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“. Navedeno vozilo je pronađeno i oduzeto, a u toku je kriminalistička obrada lica - saopštila je policija, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Snimak vozača koji se automobilom spušta niz stepenice banjolučke Tržnice brzo se proširio društvenim mrežama, a kako se vidi, njegov pokušaj nije uspio pa je automobil ostao “zaglavljen” na stepenicama.

Inače, ovo nije prvi slučaj automobila na poznatim stepenicama gradske Tržnice. Prije nepune četiri godine vozač pežoa se, nakon policijske potjere, vozilom spustio niz stepenice. I on je kasnije pronađen.

mondo.ba