"Ulicu da ti daju, junače!" Ovo je čovjek koji je ubio monstruma sa Cetinja

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija muškarca koji je pucao i ubio Vuka Borilovića koji je juče na Cetinju u Crnoj Gori počinio strašan masakr u kojem je ubio deset ljudi uključujući i dvoje djece!

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija čovjeka koji je, pokušavajući da obuzda Vuka Borilovića, pucao u njega i ubio ga. Ispod fotografije nižu se poruke podrške čovjeku koji je “spasao Cetinje od demona”. 

Dok je policija razmjenjivala vatru sa Borilovićem i nakon što je ranio jednog od njih - Maksimovića, Borilovića je, navodno, iz pištolja pogodio sugrađanin N.K. koji je takođe pokušavao da ga nagovori da se preda. - "Čovjek koji je očistio cetinjiske ulice od demona! Heroj, junak! Spasio si nekoliko života danas! Ta ulica da dobije ime po tebi! Zatvor nije za tebe jer se ti nijesi ogriješio o zakonu, ti si branio, sačuvao veliki broj svojih komšija, kumova, prijatelja, živ bio 100 godina"; "Tužno je bilo šta reći, ali tebi čovječe bog neka te čuva za tebe je sloboda orden hrabrosti jer si spasio goreg čina"; "Zlo činiti od zla se braneći, tu zločinstva nema nikakvog" - glase samo neki od komentara podrške N.K. koji je spriječio dalja ubistva na Cetinju.

Da podsjetimo - U Crnoj Gori na Cetinju je došlo do masovnih ubistava juče popodne oko 16 časova. Ubijeno je deset osoba, uključujući dvoje djece. Prema nezvaničnim informacijama, stradala djeca su pokušala da se sakriju od ubice, ali nisu uspjela. Do pucnjave je došlo kada je Vuk Borilović (34) koristio vatreno oružje kako bi ubio deset ljudi, a šest ranio. 

Njega je ubio njegov komšija prema tvrdnjama nadležne tužiteljke Višeg državnog tužilaštva iz Podgorice. Uzrok masakra je navodno porodična svađa nakon čega je izašao na ulicu i pucao nasumično na prolaznike na ulici. U cetinjskoj bolnici hospitalizovane su dvije ranjene osobe, dok je četvoro ranjenih transportovano u Klnički centar u Podgorici. 

Za Vuka Borilovića oni koji ga znaju kažu da su veoma iznenađeni ovim što je uradio. Kažu da je radio ranije kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen, da je bio miran komšija, otac troje djece, bez sukoba sa policijom ili mještanima. Bio je lovac, a u ljude je pucao iz lovačkog karabina. Imao je u kući dosta oružja. Povodom nezapamćene tragedije na Cetinju, Vlada Crne Gore proglasila je trodnevnu žalost.

mondo.ba

Tagovi: