Uz veliku tortu i spektakularan zabavni program Banja Luka će obilježiti Dan grada

Zajedno sa sugrađanima, ali i brojnim gostima Banja Luka će u ponedjeljak, 22. aprila uz veliku tortu i spektakularan program proslaviti Dan grada.

Pridružite se od 18.00 časova u Parku „Mladen Stojanović“ kako bismo svi zajedno proslavili ovaj važan dan za naš grad.

Uz najveću tortu, koju u saradnji Grada Banje Luke i „Kuhinjice“ pripremaju banjolučki kuhari, očekuje vas i zanimljivi zabavni program, za koji će se pobrinuti Banjolučki tamburaški orkestar.

Važno je napomenuti da će program obilježavanja Dana grada biti nastavljen i narednih dana.

Naime, u srijedu 24. aprila, program obilježavanja započeće odavanjem počasti našim herojima, a planirano je polaganje vijenaca na četiri gradske lokacije. Centralno polaganje vijenaca na Spomen obilježje palim borcima NOR – a na Trgu palih boraca zakazano je za 12.00 časova.

Takođe, predstavnici Grada Banje Luke će u 9.00 časova položiti vijence i odati počast žrtvama Veleizdajničkog procesa na groblju Sveti Pantelija, u 10.00 časova planirano je polaganje na Spomenik palim Krajišnicima, dok će u 11.00 časova biti položeni vijenci i na Spomenik 12 beba u centru grada.

U čast Dana našeg grada osim tradicionalnog svečanog prijema za delegacije, 24. aprila u Sportskoj dvorani „Borik“ biće održana svečana akademija.

banjaluka.net

Tagovi: